Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ... ROTATION ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ!

Σε ρυθμούς εθνικών ομάδων κινούνται και στον Ολυμπιακό αυτές τις μέρες, καθώς παρακολουθούν την πορεία των ποδοσφαιριστών τους στα διεθνή παιχνίδια και ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξει κάποιο απρόοπτο με τραυματισμούς.

Από το ματς της Ελλάδας με τη Σλοβακία υπήρξε ικανοποίηση για την πολύ καλή απόδοση του ανεβασμένου Χολέμπας, τη σταθερή παρουσία σε υψηλό επίπεδο των Μανιάτη, Μανωλά, ενώ ο Μήτρογλου μπορεί να μη σκόραρε όμως είχε προσφορά για την ομάδα. Ο δε Βάις ήταν εκ των κορυφαίων της Σλοβακίας.

Ο Τζόελ Κάμπελ αγωνίστηκε για 60 λεπτά με την Κόστα Ρίκα στο ματς με την Ονδούρα και η ομάδα του έχασε 1-0 από ένα γκολ στο οποίο είχε ευθύνη ο παίκτης του Ολυμπιακού και το παραδέχτηκε στις δηλώσεις του.

«Δεχθήκαμε ένα γκολ από έλλειψη συγκέντρωσης και από δικό μου λάθος, αλλά και ο αντίπαλος έπαιξε καλύτερα», είπε ο νεαρός εξτρέμ μετά το ματς.

Ο Ρόι Κάρολ δέχτηκε τα δύο γκολ της Β. Ιρλανδίας στην ήττα από το Αζερμπαϊτζάν, ενώ ο Μπάλαζ Μέγιερι δεν έπαιξε με την Ουγγαρία κόντρα στην Ολλανδία. Τα 8 (!) γκολ των Ολλανδών τα δέχτηκε ο Μπογκντάν.

Ακολουθούν οι υποχρεώσεις των Μεντζανί, Εντινγκά, Μπονγκ, Γιαταμπαρέ.

Στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού περιμένουν την επιστροφή σε δυνατότητα πλήρους ετοιμότητας παικτών όπως ο Μασάντο, ο Παπαδόπουλος, ο Μπονγκ, ο Σαλίνο αλλά και ο Τόρες, προκειμένου να βγει με ακόμα πιο πολλές λύσεις το ροτέισον ενόψει των 7 αγώνων που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός μέσα σε τρεις εβδομάδες, με ματς σε όλες τις διοργανώσεις.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :