Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ «ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ UNICEF

Οι "Θρησκευόμενοι Επιστήμονες" εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζουν την γενναία, όπως την χαρακτηρίζουν, κίνηση.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την UNICEF, οι "Θρησκευόμενοι Επιστήμονες" εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζουν την γενναία, όπως την χαρακτηρίζουν, κίνηση και συγχαίρουν τον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη για την επιλογή του.

Η ανακοίνωση:

«Ζούμε την εποχή του απόλυτου επαγγελματισμού στο ποδόσφαιρο, την εποχή που οι χορηγίες, τα licensing, οι μικτές ονοματοδοσίες σε ονόματα ομάδων και γηπέδων είναι ο κανόνας, την εποχή που κάθε λογής Άραβες, Ρώσοι και λοιποί κροίσοι ξεπλένουν χρήματα αναλαμβάνοντας παραδοσιακές Ευρωπαϊκές ομάδες, την εποχή που οι εταιρείες στοιχημάτων "κοσμούν" όλο και περισσότερες φανέλες.

Σ’ αυτή την εποχή λοιπόν που οι φανέλες, τα σήματα, η ιδεολογία αφορούν όλο και λιγότερους, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στολίζει τη δοξασμένη ριγωτή ερυθρόλευκη με το Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο με το λογότυπο της UNICEF.

Ιστορική απόφαση, γενναία κίνηση, μεγάλη συγκίνηση.

Συγχαρητήρια κύριε Μαρινάκη!».

ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :