Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ... ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 *ΒΙΝΤΕΟ*

Κώστας Μήτρογλου και Νταβίντ Φουστέρ έβαλαν την υπογραφή τους σε ακόμα ένα παιχνίδι κόντρα στον "αιώνιο". Με γκολ του "πιστολέρο" από ασίστ του Ισπανού στο 90’, οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 0-1 του Παναθηναϊκού και πήραν το τρίποντο μέσα στο... «σπίτι» των "πράσινων".

Ο μόνιμος... σκόρερ των ερυθρόλευκων και δυνάστης του "τριφυλλιού", είπε την τελευταία του λέξη στην εκπνοή του αγώνα, έτσι για να... τσούζει περισσότερο!

Ο Παναθηναϊκός, το πάλεψε, έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με Μπεργκ και Φιγκερόα, αλλά... έμεινε με την προσπάθεια!

Οι ερυθρόλευκοι από την άλλη παίρνουν το τρίποντο, πάνε να παίξουν με Μπενφίκα και κρατούν απόσταση ασφαλείας από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχονται σε μία εβδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στα καθαρά αγωνιστικά...

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είχαν πάθος, δύναμη, θέληση και μαχητικότητα. Καλά διαβασμένοι και οι δύο προπονητές, κρατούσαν τους αντιπάλους τους μακριά από τα καρέ τους και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Ο Καπίνο είπε «ΟΧΙ» στον Μήτρογλου στην πρώτη καλή στιγμή, ενώ ο Μέντες, δαπάνησε λίγο αργότερα μια φάση που σίγουρα μετάνιωσε.

Από εκεί και πέρα, οι δύο τερματοφύλακες δεν είχαν καμία δυσκολία. Η κατοχή ήταν ελαφρά υπέρ του Ολυμπιακού, οι ερυθρόλευκοι όμως έμοιαζαν... «μπλοκαρισμένοι» δημιουργώντας έναν συνωστισμό στη χώρο της μεσαίας γραμμής με τον Κάμπελ και τον Φουστέρ να παίζουν πολύ κεντρικά, αφήνοντας «ορφανά» τα δύο άκρα. Ο Σαβιόλα δεν είχε και την καλύτερη συνεννόηση με τον Μήτρογλου, την στιγμή που κάτι αντίστοιχο συνέβαινε και στο αντίπαλο στρατόπεδο με τους Μπεργκ και Φιγκερόα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, με τους δύο τεχνικούς, αρχικά να μην αλλάζουν κάτι, αλλά στη συνέχεια να έρχονται οι πρώτες κινήσεις. Ο Μίτσελ, προσπάθησε να φέρει… φρέσκα πόδια στο γήπεδο, πέρασε Γιαταμπαρέ και Βάις σε σύντομο διάστημα αποσύροντας τους Κάμπελ και Σαβιόλα, χωρίς όμως να αλλάξει ιδιαίτερα η κατάσταση, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός ήταν πιο επικίνδυνος.

Τα λεπτά κύλησαν, ο ρυθμός έπεσε και πάλι, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να κρατήσει τον Ολυμπιακό μακριά από τα καρέ του Καπίνο, κάτι που κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, όμως την μοναδική φορά που ο Σίλντενφελντ «έχασε» από τα μάτια του τον Μήτρογλου, οι «πράσινοι» το ...πλήρωσαν ακριβά. Ο «πιστολέρο» «χτύπησε» και πάλι τον... πελάτη του, αφού σκοράρει απέναντί του με όποια φανέλα και αν φοράει και φυσικά με του Θρύλου και «πάγωσε» τη Λεωφόρο χαρίζοντας στον Ολυμπιακό τη νίκη, κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, μετά από απίθανη ασίστ μισό γκολ του Φουστέρ! Και κάπως έτσι η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στη Λεωφόρο και έστειλε τους "πράσινους" ακόμα πιο βαθειά στα λαγούμια τους εκεί στο... -14!

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ρισβάνης, Σιλντενφελντ, Ζέκα Πράνιτς, Μέντες, Λαγός (73’ Αμπεΐντ), Φιγκερόα (85’ Κλωναρίδης), Μπεργκ.

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Ατζαγκούν, Καρέλης.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Φουστέρ (91’ Εντιγκά), Κάμπελ (62’ Γιαταμπαρέ), Σαβιόλα (66’ Βάις), Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μεντζανί.

Δείτε το γκολ του Μήτρογλου ΕΔΩ

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :