Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΕΥΚΟΛΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 13-5

Τρία στα τρία στο ελληνικό πρωτάθλημα για την ομάδα πόλο Ανδρών

Μεσημεριανό.. περίπατο στη Νέα Σμύρνη πραγματοποίησε την Κυριακή η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες κέρδισαν με 13-5 τον Πανιώνιο στο Κλειστό Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης σ' αγώνα της 3ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α1 και έτσι παρέμειναν αήττητοι και πρώτοι με 9 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός που προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Γιουγκ στο Ντουμπρόβνικ στο Champions League έπαιξε κατά διαστήματα καλό πόλο και στα θετικά της αναμέτρησης η επιστροφή του Γιάννη Φουντούλη ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και την Δευτέρα (15:00) θ' ακολουθήσει κανονικά την αποστολή για την Κροατία. Ο Θόδωρος Βλάχος έχει επιλέξει τους εξής παίκτες για τον αγώνα με την Γιουγκ: Δεληγιάννης, Γαλανίδης, Σχίζας, Ποντικέας, Δελακάς, Βλαχόπουλος, Μάλιαρακ, Καπότσης, Ντόσκας, Φουντούλης, Γούνας, Μουρίκης, Κολόμβος.

Τα οχτάλεπτα: 1-4, 0-3, 1-4, 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Γούνας 2, Καπότσης 2, Φουντούλης Ι. 2, Πρέκας, Ποντικέας 2, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 3, Σχίζας, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος, Τσαχειλίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Καρακάσης Ν. 2, Κοκκάλας, Ζώρζος, Θωμάκος 2, Γρηγορόπουλος, Φούτρης, Βυθούλκας, Δερμιτζάκης, Βέκος, Μανώλης 1, Καρακατσάνης, Μιγόπουλος, Μπαγλατζής, Κούφαλης.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :