Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ «ΚΡΑΖΟΥΝ» ΟΙ ΚΑΤΑΛΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Με αφορμή το... καυστικό δημοσίευμα της Καταλανικής "sport" που μιλάει για... "εξαφανισμένο Κώστα Παπανικολάου" (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) και χωρίς να έχουμε καμία διάθεση να πάρουμε το μέρος του παίκτη, θα πούμε αυτά που είδαμε σε 3-4 φετινά παιχνίδια της Μπαρτσελόνα.

Κατ'αρχήν, όποιος πηγαίνει στην μπασκετική Μπαρτσελόνα, θα πρέπει εξαρχής να γνωρίζει ότι ο Ναβάρο κάνει... ότι θέλει!

Το γεγονός αυτό βγάζει... μάτια στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, αφού ειδικά στις δύο ήττες τελευταία στην Ευρωλίγκα από Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία και Ναντέρ στη Βαρκελώνη, ο Παπανικολάου αγνοείται συστηματικά από τους περισσότερους συμπαίκτες του, που προτιμούν να δώσουν μπάλα στον μαρκαρισμένο από δύο παίκτες Ναβάρο -και αυτός να σουτάρει από τα 8-9 μέτρα-, παρά στον ξεμαρκάριστο Παπανικολάου!

Xαρακτηριστικό είναι ότι ο Ναβάρο στον αγώνα με τη Ναντέρ, σε κάτι περισσότερο από 17 λεπτά συμμετοχής πέτυχε... 2 πόντους! Αυτός όμως είναι... σύμβολο και δεν τον κράζει κανείς! 

Όπως και να έχει, σε αυτούς τους τελευταίους δύο αγώνες, είδαμε να συμβαίνει το ίδιο πράγμα, συνολικά περισσότερες από 10 φορές!

Είναι φυσικό ένας παίκτης που πήγε σαν ακριβή μεταγραφή και με σκοπό να καλύψει το κενό του Πιτ Μάικλ, -ειδικά αν έχει την ψυχοσύνθεση του Παπανικολάου-, να... ξενερώνει βλέποντας αυτή την κατάσταση.

Ο Κώστας, ανέκαθεν ήταν παίκτης ψυχής, μόνο που για να "βγει" αυτή η ψυχή στο γήπεδο, θα πρέπει ο παίκτης να είναι "δεμένος" με την ομάδα και οι συμπαίκτες του να δείχνουν ότι τον υπολογίζουν.  Πράγμα που συνέβαινε στον Ολυμπιακό, ενώ τώρα, όπου και αν πάει, δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα συμβεί το ίδιο.

Το ταλέντο του Παπανικολάου είναι τεράστιο και δεν το αμφισβητεί κανείς, μόνο που στον Ολυμπιακό γινόταν τεράστιο Χ 10 επειδή ήταν με τα φιλαράκια του, επειδή έπαιζε στην ομάδα που αγάπησε (και αγαπάει).

Όσο λοιπόν στη Βαρκελώνη συνεχίζουν το ίδιο... βιολί, δε πρόκειται να πάρουν πολλά πράγματα από τον Κώστα, όσο και αν έχει ο ίδιος τη διάθεση σαν σωστός επαγγελματίας να βοηθήσει την ομάδα που τον πληρώνει. Δεν πρόκειται ποτέ να δουν τον Παπανικολάου να πανηγυρίζει με την τρέλα και την ψυχή που πανηγύριζε όταν πετύχαινε κάποιο κρίσιμο καλάθι με τον Ολυμπιακό.

Μακάρι οι... μουρμούρες της Βαρκελώνης να μην στοιχίσουν στον Κώστα Παπανικολάου το όνειρο του ΝΒΑ, αφού ένας ενδεχόμενος παραγκωνισμός του, ή ελαχιστοποίηση του χρόνου συμμετοχής του στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, ίσως έχει αρνητικό αντίκτυπο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού...



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :