Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΓΙΑ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Ο ΛΑΖΑΡ

Τρεις φορές σε διάστημα ολίγων ημερών θα βρει απέναντί του τον Κώστα Μήτρογλου ο Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος προειδοποιεί τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, αλλά και τους Ρουμάνους για το πόσο επικίνδυνος είναι ο «πιστολέρο» του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης του ΠΑΟΚ έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "adevarul.ro", με αφορμή τα δύο κολλητά ματς της Ελλάδας κόντρα στη Ρουμανία, με τον Λάζαρ να... προειδοποιεί.

«Ο Μήτρογλου βρίσκεται σε σπουδαία φόρμα και σημειώνει πολλά γκολ», είπε χαρακτηριστικά στέλνοντας το μήνυμά του τόσο στους Ρουμάνους, αλλά και στην ομάδα του, για να συνεχίσει σχετικά με το τι θα αντικρίσει η Εθνική του στο "Γ. Καραϊσκάκης".

«Θα επικρατεί καυτή ατμόσφαιρα και οι οπαδοί θα το κατακλύσουν. Ειδικότερα από τη στιγμή που παίζει το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :