Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ο ΛΙΝΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ... «ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ»!

Δύο γκολ σημείωσε στο 3-1 της Ελλάδας επί της Ρουμανίας ο Κώστας Μήτρογλου και ήδη η φήμη του έχει εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα και δημιουργεί... τρόμο!

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχει αναγκάσει όλη την Ευρώπη να μιλά για τα κατορθώματά του, αναγκάζοντας τους Ρουμάνους να τον φοβούνται ιδιαίτερα.

Η ιστοσελίδα "sport.ro" από τη μεριά της, φιλοξενεί δηλώσεις του Έβαλντ Λίνεν, σύμφωνα με τις οποίες προειδοποιεί τους Ρουμάνους πως έτσι και τον αφήσουν μόνο του, θα τους καταστρέψει.

«Προσοχή στον Μήτρογλου», τιτλοφορείται το δημοσίευμα που κάνει αναφορά στον «πιστολέρο» του Θρύλου και συνεχίζει με τις δηλώσεις του Λίνεν.

«Είχα προβλέψει ότι έπρεπε να τον προσέξουν. Πρέπει να τον ανακόψουν και να παίζουν κοντά του. Η Ρουμανία είναι καλή ομάδα που μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να το κάνει μέσα στην περιοχή», ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :