Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΒΑΪΣ : ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό με την απόδοσή του ο Βλάντιμιρ Βάις στον αγώνα του Παρισιού, με τον Σλοβάκο εξτρέμ να δηλώνει μετά το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν ότι ο Ολυμπιακός πίστεψε πως θα μπορούσε να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ και στη νίκη, αλλά δυστυχώς για την ομάδα του δέχτηκε εκείνη το γκολ της ήττας.

Ο Βάις τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει τα πάντα για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στο ματς με την Άντερλεχτ.

Οι δηλώσεις του Βάις στην ιστοσελίδα της uefa:

«Είμαστε κάπως απογοητευμένοι, αλλά ακόμα έχουμε στο χέρι μας την πρόκριση και αν νικήσουμε το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας θα περάσουμε. Πήγαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, μετά την αποβολή του Βεράτι. Είχαμε το παιχνίδι στον έλεγχό μας, πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης και παίζοντας με 11 εναντίον 10 θέλαμε να βάλουμε άλλο ένα. Δυστυχώς για εμάς δεχτήκαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό, αλλά πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και να αφοσιωθούμε στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να νικήσουμε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :