Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

«ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΙ Σ.Ζ. Ο ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ»

Την πίστη του ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα κλείσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, εξέφρασε ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γαλλίας, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ιμπραΐμοβιτς αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο των Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, πείστηκε να μείνει στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League και όχι μόνο αυτό, αλλά να ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2016.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γαλλίας, εξέφρασε την πίστη του ότι ο 32χρονος Σουηδός επιθετικός θα κλείσει την καριέρα του στον σύλλογο.

«Ο ίδιος έχει πει ότι θα ήθελε να κρεμάσει τα παπούτσια του φορώντας τη φανέλα της Παρί και ότι αυτή θα είναι η τελευταία ομάδα του» δήλωσε ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί.

Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αξίζει να κερδίσει φέτος την «Χρυσή Μπάλα». «Νομίζω ότι είναι ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Με όσα έχει κάνει τη φετινή χρονιά, αξίζει να πάρει το βραβείο» ήταν τα λόγια του.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ξεκίνησε… φουριόζος και τη φετινή σεζόν, έχοντας πετύχει 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, τα επτά εκ των οποίων είναι στο Champions League.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :