Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!

Ερυθρόλευκο σοκ για Μήτρογλου με τον παίκτη να μένει, σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα (αναμένεται η επίσημη ενημέρωση από τους ερυθρόλευκους), έναν μήνα εκτός με την γνωμάτευση να αναφέρει κάκωση έσω πλάγιου και ρήξη μηνίσκου.

Ιδιαίτερα σοβαρός αποδεικνύεται ο τραυματισμός του "πιστολέρο", ο οποίος υποχρεώθηκε να μείνει πάνω από 12 λεπτά στο γήπεδο .οντας τραυματισμένος, εξαιτίας του γεγονότος πως ο Ολυμπιακός δεν είχε άλλες αλλαγές στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο διεθνής φορ που ήταν απαρηγόρητος με την ατυχία που τον βρήκε εξετάστηκε και την Πέμπτη από το ιατρικό τιμ των ερυθρόλευκων. Διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάκωση έσω πλάγιου και ρήξη έσω μηνίσκου και ενώ υπάρχει ένδειξη για αρθροσκόπηση, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να γίνει και επέμβαση στον Μήτρογλου.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι θα στερηθούν τον διεθνή φορ για έναν μήνα. Ο Μητρογκόλ αναμένεται να κάνει και άλλες εξετάσεις ενώ θα είναι υπό την διαρκή επιτήρηση και παρακολούθηση του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού για ότι χρειαστεί με στόχο φυσικά την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επανένταξή του στα γήπεδα.

Μετά από αυτήν την καθ' όλα αρνητική εξέλιξη ο Μήτρογλου χάνει δεδομένα τα εξής ματς: 1η Δεκεμβρίου με Εργοτέλη εντός, 7 Δεκεμβρίου με Αστέρα στο Φάληρο, 10 Δεκεμβρίου με Άντερλερχ στο Φάληρο, 15 Δεκεμβρίου με Άρη εκτός, 18 Δεκεμβρίου με ΠΑΣ μέσα και 21 Δεκεμβρίου με Απόλλωνα εκτός έδρας.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :