Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ *ΒΙΝΤΕΟ*

Η Γαλατάσαραϊ, παρόλο που έπαιζε από το 21’ με δέκα, επέστρεψε στις νίκες στο τουρκικό πρωτάθλημα, καθώς, αν και δυσκολεύτηκε έφτασε στην επιτυχία με 2-1 εντός κόντρα στην Σίβασπορ για την 12η αγωνιστική, σε αγώνα που σκόραρε για την φιλοξενούμενη ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Τρεις αποβολές στον αγώνα, μία για την γηπεδούχο και δυο για τη φιλοξενούμενη! Στο τέλος έχασε πέναλτι ο Ντροgκμπά. Η «Γαλατά» ανέβηκε στην 3η θέση και στο -6 από την κορυφή και τη «Φενέρ», και έπιασε στους 22 πόντους την αντίπαλό της , η οποία έχασε μετά από έξι αγωνιστικές (5-1-1)!

Ο Μπουράκ Γιλμάζ στο 13’ έκανε το 1-0 και ισοφάρισε ο επιθετικός του Ολυμπιακού που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην τουρκική ομάδα, στο 31’ με το δεύτερο γκολ του στο τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ έχει σημειώσει άλλα δύο στο κύπελλο.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 36' με εκτέλεση πέναλτι ο Σελτσούκ Ινάν. Η «Γαλατά» στο 21’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νουνκέ (2η κίτρινη), αλλά στο 39’ αποβλήθηκε και ο Κουρτ (2η κίτρινη) για τους φιλοξενούμενους. Για τη Σίβασπορ είδε την κόκκινη (2η κίτρινη) είδε και ο Σισίνιο στο 90’+1!

Δείτε τη γκολάρα του Τζιμπούρ ΕΔΩ

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :