Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ!

Οι Ρουμάνοι φίλαθλοι σε ένα ανεπανάληπτο ρεσιτάλ... μικροπρέπειας γιούχαραν κατά την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου της Ελλάδας την ώρα της παρουσίασης των δύο ομάδων!

Ήταν αναμενόμενο πως οι Ρουμάνοι θα έκαναν ότι... μπορούσαν για να δημιουργήσουν μια κολασμένη ατμόσφαιρα στο Βουκουρέστι που θα έδινε στην Εθνική τους ομάδα την ώθηση για να γυρίσουν το 3-1 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη. Μόνο που ξεπέρασαν τα όρια, προτιμώντας μια κίνηση... πολύ μικροπρεπή και μόνο κατά την διάρκεια της ανάκρουσης του Εθνικού μας ύμνου πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Την ώρα, λοιπόν, που από τα μεγάφωνα ακουγόταν ο Εθνικός ύμνος της Ελλάδας οι γηπεδούχοι γιούχαραν με όλη τους την δύναμη, δείχνοντας μικροπρέπεια ενώ στο Καραϊσκάκη δεν είχε συμβεί το παραμικρό.

Μάλιστα, οι Έλληνες διεθνείς ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένοι και γύρισαν προς την κερκίδα των Ελλήνων, χειροκροτώντας τους οπαδούς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :