Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΖΑΖΗΣ : ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ

Στο γεγονός πως το προβάδισμα που έχει ο Ολυμπιακός στον όμιλο δεν του εξασφαλίζει την οριστική πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ Ανδρών στάθηκε ο Δημήτρης Καζάζης.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκω» τόνισε πως ήταν μια σημαντική νίκη κόντρα σε μια σπουδαία αντίπαλο, αναφερόμενος στη Νόλικο, όμως παράλληλα έδωσε το σύνθημα για νίκες στα επόμενα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Θεωρεί πως βασικά στοιχεία της νίκης ήταν η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι πραγματικά είναι μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε ένα πολύ σπουδαίο αντίπαλο. Θεωρώ ότι έχουμε πάρει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, γιατί σε ένα μήνα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά στην έδρα της. Μέχρι τότε, θέλω να καλύψουμε το χαμένο έδαφος που έχουμε χάσει στην Ελλάδα. Πρέπει να φέρουμε την αγωνιστική ισορροπία στην ομάδα, να βγάλει τα καλά της στοιχεία για να πάμε στο παιχνίδι στο Βέλγιο σε ένα μήνα ακόμα πιο έτοιμοι.

Αυτό είναι στο μυαλό μας και αυτό πρέπει να κάνουμε. Νομίζω ότι όσο είχαμε καλή συγκέντρωση σε αυτά που είχαμε πει πριν το παιχνίδι, είχαμε το πάνω χέρι. Κάποια στιγμή χάθηκε η συγκέντρωση και μας πίεσε ο αντίπαλος. Μπορεί το παιχνίδι να ‘γυρνούσε’, αλλά νομίζω ότι η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα στο τέλος του παιχνιδιού ήταν με το μέρος μας και πετύχαμε αυτή τη σπουδαία νίκη.

Τον κόσμο μας τον έχουμε απογοητεύσει και όσοι ήταν σήμερα εδώ μας βοήθησαν. Μπορεί να μην ήταν πολύς, αλλά μας βοήθησε. Μάλλον έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο και το ξέρουμε, αλλά εμείς τον θέλουμε κοντά μας και πιστεύω με τη δική μας προσπάθεια θα ‘σηκώσουμε κεφάλι’ και ο κόσμος θα δείξει ανταπόκριση».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :