Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΠΗΡΕ... «ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ» Ο ΚΑΜΠΕΛ! *ΡΗΟΤΟ*

Η Κόστα Ρίκα θα αγωνίζεται στο Μουντιάλ του 2014 και αυτό το… χρωστάει, μεταξύ άλλων, και στον Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος στα προκριματικά ήταν εκ των πρωταγωνιστών, σκοράροντας μάλιστα ένα κρίσιμο γκολ στον αγώνα με τις ΗΠΑ.

Ωστόσο, ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού «πρωταγωνιστεί» και στα video games!

Σε θέμα που έχει ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο Κάμπελ έχει ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και έχει πάρει το… χρυσό μετάλλιο και αυτό, γιατί όπως λένε οι συμπαίκτες του, Ρουίς και Μπρένες, ο παίκτης των ερυθρόλευκων είναι ο καλύτερος και μάλιστα με διαφορά.

Ο ίδιος πάντως, κρατάει… χαμηλούς τόνους και δηλώνει: «Εγώ είμαι ο καλύτερος; Δεν μπορώ να το πιστέψω», τόνισε μεταξύ άλλων.

Επίσης πρόσθεσε ότι είναι λάτρης του Pro Evolution Soccer, λέγοντας χαμογελώντας ότι «ο Μουρίνιο κάποτε είχε πει. Δεν είμαι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας καλύτερος από εμένα»...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :