Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ... Η ΙΔΙΑ Η ΓΑΛΑΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! (ΤΥΧΑΙΟ;)

Άντε μετά να μην πιστεύεις στην κακοδαιμονία. Τι το ήθελε το νοσοκομείο για χορηγό η Γαλατάσαραϊ; Μέσα σε δύο μήνες έχει 8 τραυματισμούς, εκ των οποίων οι μισοί πάρα πολύ σοβαροί!

Η Γαλατάσαραϊ ήταν φέτος έτοιμη για μεγάλα πράγματα, αλλά η τύχη είχε διαφορετική άποψη... Ψάχνουν να βρουν τον... γκαντέμη στη Γαλατάσαραϊ και δεν ξέρουν τι άλλο τους περιμένει, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "euroleague.sport24.gr".

Πάνω από τη μισή ομάδα τραυματίστηκε στους δύο πρώτους μήνες της σεζόν! Είναι να μην φοβάται κανείς;

Ή μήπως είναι να μην κοντεύει να τρελαθεί ο Εργκίν Αταμάν ο οποίος πάει στην προπόνηση και σκιάζεται κάθε φορά που κάποιος παίκτης νιώθει κάποια ενόχληση;

Τα τελευταία δύο κρούσματα παραήταν σοβαρά για την Γαλατάσαραϊ που μετράει συνεχώς νέες απώλειες. Μέσα σε ένα παιχνίδι, αυτό της περασμένης Δευτέρας κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ, έχασε έναν παίκτη με ρήξη χιαστών (Γκόρντον) κι άλλον ένα με σπασμένο πόδι (Ντάντλι).

Όχι, αλλά δύο τόσο σοβαροί τραυματισμοί για μία ομάδα σε ένα παιχνίδι παραείναι μεγάλο σοκ. Όταν μάλιστα πρόκειται για δύο πενταδάτους παίκτες, καταλαβαίνετε...

Πάνω που οι Τούρκοι είχαν αρχίσει να συνέρχονται από την περιπέτεια της υγείας του Νέιθαν Τζαβάι ήρθαν κι άλλοι δύο σοβαροί τραυματισμοί για να ταράξουν την όποια ηρεμία της ομάδας.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι δεν πρόκειται μόνο για αυτούς τους τραυματισμούς. Ο Ενγκίν Ατσούρ δεν έχει καταφέρει ακόμα να ντεμπουτάρει τη φετινή σεζόν, ενώ ο Τσενκ Ακιόλ μόλις επέστρεψε από έναν τραυματισμό στη μέση που τον άφησε εκτός για δύο εβδομάδες. Επίσης ο Εντέρ Αρσλάν ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο μηρό.

Από την άλλη, ο Φουρκάν Αλντεμίρ έμεινε με τη σειρά του δύο εβδομάδες εκτός δράσης, ενώ ο Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι θα πρέπει να περιμένει περίπου 2,5 μήνες ακόμα για να ξαναμπεί στο παρκέ καθώς πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Να υπενθυμίσουμε ότι στις 28 Οκτωβρίου υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Και μη χειρότερα δηλαδή για τους παίκτες της Γαλατάσαραϊ... Το ερώτημα είναι αν θα συνεχιστεί η συνεργασία της τουρκικής ομάδας με το νοσοκομείο, από τη στιγμή που έγιναν και οι ίδιοι νοσοκομείο με τη σύναψη αυτής της συνεργασίας!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :