Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΡΟΜΠΕΡΤΟ : ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

Ο Ρομπέρτο μίλησε για την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ και την καταπληκτική εμφάνιση του Κάμπελ, ενώ τόνισε πως υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος για να συζητηθεί το μέλλον του στο Λιμάνι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός γκολκίπερ του Ολυμπιακού μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ:

Τρίτη συνεχόμενη νίκη σε λίγες ημέρες. Στα χαρτιά το ματς ήταν ντέρμπι, αλλά στο γήπεδο ο Ολυμπιακός έδειξε πως ήταν το απόλυτο αφεντικό…

"Από την αρχή της αναμέτρησης έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ήμασταν ανώτεροι και καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ.

Θεωρούσαμε ότι θα ήταν μια αναμέτρηση που θα έμοιαζε σε αρκετά σημεία με τις δύο που προηγήθηκαν και νομίζαμε ότι θα ήταν κλειστό και δύσκολο ματς, όμως το τελικό σκορ ήταν αρκετά μεγάλο. Κι αυτό είναι δείγμα της δουλειάς που κάνει η ομάδα τον τελευταίο καιρό, αλλά και της φόρμας που έχει".

Στην τελευταία τριάδα αγώνων, κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, ο Ολυμπιακός κράτησε το μηδέν. Τι σημαίνει για εσάς αυτό;

"Είναι πολύ σημαντικό. Ξέρουμε ότι η ομάδα διαθέτει εξαιρετικούς και πολύ ικανούς επιθετικούς. Κι αυτό μας κάνει να γνωρίζουμε πως όταν διατηρούμε σε κάποιο ματς το μηδέν στην άμυνα, γίνεται πιο εύκολη η δουλειά μας για να νικήσουμε. Διότι οι δικοί μας παίκτες στην επίθεση σχεδόν πάντα θα σκοράρουν".

Για τον φίλο σου τον Κάμπελ, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση τι θα ήθελες να μας πεις;

"Δεν θα μπορούσα να μην είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για εκείνον. Χρειαζόταν και εκείνος να κάνει ένα τόσο καλό ματς, μια τόσο μεγάλη εμφάνιση. Διότι αυτό θα του δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θα τον κάνει να νιώσει ότι είναι και εκείνος ένας τόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα του Ολυμπιακού. Το ξέρει, αλλά πάντα μια τόσο σπουδαία εμφάνιση λειτουργεί πολύ θετικά, ειδικά στο κομμάτι της ψυχολογίας".

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είχες εύκολη δουλειά;

"Ποτέ δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Η ομάδα πάντως έκανε πολύ καλή δουλειά και δεν χρειάστηκε να παρέμβω πολλές φορές. Έχουμε δουλέψει και έχουμε προετοιμαστεί αρκετά για να μην επιτρέπουμε στον αντίπαλο να δημιουργεί φάσεις στην εστία μας. Εγώ πάντως είμαι πάντα έτοιμος για να κάνω αυτό που πρέπει".

Μετά τον αγώνα με την Μπενφίκα υπογράμμισες ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποτελούν μεγάλη δύναμη. Σας βοήθησαν και αυτή τη φορά;

"Και πάλι απέδειξαν ότι είναι οι καλύτεροι οπαδοί. Κάνουν τη διαφορά. Για εμάς μετράει πολύ να έχουμε αυτή την υποστήριξη. Επαναλαμβάνω πως σε κάνουν να αισθάνεσαι πως αγωνίζεται έχοντας έναν παίκτη παραπάνω στο γήπεδο.

Κάνουν τις άλλες ομάδες να μοιάζουν πολύ μικρές και εμάς να νιώθουμε ότι είμαστε πάρα πολύ μεγάλοι. Συνεχίζουν να μας δείχνουν εμπιστοσύνη. Και εμείς στηριζόμαστε πολύ στη δική τους συμπαράσταση".

Έχετε αποκτήσει αβαντάζ 6 βαθμών. Αυτή η διαφορά μπορεί να αποδειχθεί «κλειδί» για τη συνέχεια, ώστε να πάρετε το πρωτάθλημα;

"Σίγουρα διότι ο ΠΑΟΚ είχε μόλις μια ήττα φέτος, δεν χάνει εύκολα. Μέχρι σήμερα μας ακολουθούσε από κοντά και ήταν πίσω μας μόλις 3 πόντους. Η διαφορά των 6 βαθμών που αποκτήσαμε μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Ο κόσμος του Ολυμπιακού σε έχει αποθεώσει πολλές φορές τελευταία. Γίνεται μεγάλη συζήτηση για το μέλλον σου. Θα ήθελες να τους στείλεις ένα μήνυμα;

"Το μοναδικό το οποίο μπορώ να υποσχεθώ αυτή τη στιγμή είναι πως θα συνεχίσω να δουλεύω με μεγάλη όρεξη και διάθεση όλη τη χρονιά. Θα υπερασπιστώ τη φανέλα του Ολυμπιακού με όλες μου τις δυνάμεις. Έχουμε αρκετό χρόνο για να μιλήσουμε για το μέλλον μου. Όμως νιώθω περίφημα για τη στήριξη και τον τρόπο που με αντιμετωπίζουν όλοι".

Σας επισκέφτηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια. Τι σας είπε;

"Ήρθε να μας συγχαρεί. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα, με τρεις αναμετρήσεις από τις πιο σημαντικές κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου. Ήταν πολύ χαρούμενος και όπως μας είπε ήταν μια ιδανική εβδομάδα για τον Ολυμπιακό μετά από αυτές τις νίκες. Και ήθελε να πανηγυρίσει μαζί μας, για την μεγάλη σημερινή νίκη".

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :