Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

«ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΖΑΝΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»!

Δεν είναι σίγουρο ότι ισχύει, αλλά σύμφωνα με τη «Le Buteur», ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Αλγερίας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, ζήτησε από τον Καρλ Μετζανί να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο, επειδή δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ!

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή, μια σύντομη συζήτηση έλαβε χώρα ανάμεσα στον Βόσνιο τεχνικό και τον Αλγερινό αμυντικό πριν από μερικές ώρες. Ο Χαλίλχοτζιτς ζήτησε μερικές εξηγήσεις για το λόγο που δεν βρίσκεται στα υπόψη του Μίτσελ και δεν αποτελεί στην ουσία μέλος της ομάδας.

Παραμένει άγνωστη η απάντηση του παίκτη, αλλά όπως αναφέρει το δημοσίευμα, διαβεβαίωσε τον προπονητή του πως αυτός βρίσκεται σε τοπ κατάσταση και δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί με την Μπουρκίνα Φάσο, στο ματς όπου θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθούν στο Μουντιάλ του 2014.

Ο Μετζανί δηλαδή του είπε να τον χρησιμοποιήσει, δίχως να ανησυχεί για οτιδήποτε. Από εκεί και πέρα και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο Χαλίλχοτζιτς φέρεται να του είπε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο για τους παραπάνω λόγους.

Πιθανόν να του το είπε αυτό γιατί θέλει να τον χρησιμοποιεί, έχοντας παιχνίδια στα πόδια του, δίχως να ανησυχεί για την κατάστασή του. Σύμφωνα με τους Αλγερινούς, ο Μετζανί αναμένεται να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Μπελκαλέμ στο ματς με την Μπουρκίνα Φάσο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :