Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ : ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται (15/11, 19:00) τη Ζιέλονα Γκόρα αναζητώντας την 13η φετινή του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις και ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας αλλά και για την συνεργασία του με τον Ματ Λοτζέσκι.

«Στόχος μας είναι διατηρήσουμε το απόλυτο. Το όνομα της Ζιέλονα Γκόρα δεν λέει πολλά στον κόσμο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Είναι μια ομάδα που δεν θα έχει άγχος, είναι πρωτοεμφανιζόμενη στην Ευρωλίγκα, έχει μία νίκη επί της Σιένα και παίζει ελεύθερα», δήλωσε αρχικά ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το νικηφόρο σερί δώδεκα αγώνων που τρέχει ο Ολυμπιακός και τόνισε πως...

«κάποια στιγμή θα έρθει η ήττα. Παίρνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι, όταν πρέπει».

Τέλος, ζητήθηκε στον διεθνή φόργουορντ να συγκρίνει τον Ματ Λοτζέσκι με τον Κώστα Παπανικολάου: «Ο Ματ είναι ένας πολύ καλός παίκτης κι έχει δείξει δείγματα γραφής από την αρχή. Είναι διαφορετικός παίκτης από τον Κώστα (Παπανικολάου). Πιστευω πως έχει τα στοιχεία που χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Παίζει και στη θέση «2» και αυτό με βοηθάει, γιατί μπορεί να μαρκάρει πιο γρήγορους αντιπάλους».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :