Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, τουλάχιστον μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο, ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Η κούραση, τα λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ήττα του ΠΑΟΚ από τον πρωταθητή Ευρώπης στο ΣΕΦ, όπως δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν πιο δυνατός στο τελευταίο δεκάλεπτο, ειδικά στα ριμπάουντ κι αυτό ήταν ένα σημάδι αδυναμίας δικής μας. Εμείς ήμασταν πιο εύστοχοι, προσπαθήσαμε να μην επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να τρέξει, ως ένα σημείο τα καταφέραμε, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο κάτι δεν πήγε καλά. Ίσως φταίει η κούραση, ίσως κάποιες ενέργειες που ήταν εκτός πλάνου, έδωσαν στον Ολυμπιακό να πετύχει εύκολα καλάθια», δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Οι παίκτες μας δουλεύουν πολύ και είναι ανταγωνιστικοί. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος της σεζόν».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :