Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΑΥΤΑ... ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Μάθετε τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά:

ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 0-3

Η Μπεφνίκα επικράτησε εκτός έδρας της Ακαδέμικα με σκορ 0-3. Η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς προηγηθεί με 2-0 πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, χάρη σε γκολ του Όσκαρ Καρντόζο στο 34' και αυτογκόλ του Γκοϊάνο στο 37', για να έλθει στο 86' ο Μάρκοβιτς να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Η σύνθεση της Μπενφίκα: Μοράες, Λουιζάο, Γκαράι, Περέιρα, Κορτέζ, Πέρεζ, Γκαϊτάν, Μάτιτς, Λίμα (Αμπορίμ, 74'), Καρντόσο (34'), Καβαλέιρο (Μάρκοβιτς 86').

*Να σημειώσουμε ότι η αναμέτρηση Σινφάες - Μπενφίκα έγινε στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΟΡΙΑΝ 4-0

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε άνετα της Λοριάν στο Παρίσι με 4-0. Ο Μούρα στο 3’ άνοιξε το σκορ για τους πρωτευουσιάνους για να έρθει ο Μενέζ στο 39’ να κάνει το 2-0. Ο Καβάνι στο 43’ έκανε το 3-0 με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 81’.

Η σύνθεση της Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Ντίνιε, Άλεξ Κόστα, Μαρκίνιος, Ζαλέ, Λούκας (76’ Λαβέτσι), Ραμπιό, Βεράτι (69’ Ματουιντί), Μότα (69’ Παστόρε), Μενέζ, Καβάνι.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΛΕΟΥΒΕΝ 3-1

Η Άντερλεχτ επικράτησε 3-1 της Λεουβέν για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο 43’ ο Κλίσταν άνοιξε το σκορ, ενώ στο 44’ ο Μίτροβιτς έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 69’ με τον Μεσούντι, ωστόσο στο 79’ έμειναν με δέκα παίκτες, ελέω αποβολής του Πέτερσον. Έτσι, η Άντερλεχτ έφτασε και σε τρίτο γκολ, με τον Μίτροβιτς στο 81΄.

Η σύνθεση της Άντερλεχτ: Καμίνσκι, Βάντεν Μπόρε, Ντεσχάντ, Κουγιατέ, Ν' Σακαλά (86' Ατσεαμπόνγκ), Μπεμπά, Ντε Ζέου (74' Πράατ), Κλιεστάν (66' Τιέλεμανς), Μιλοβόγεβιτς, Μπρούνο, Μίτροβιτς.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :