Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΓΑ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ!

Η αήττητη πορεία του Ολυμπιακού δείχνει πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά έχει μπροστά του μια δύσκολη... πρόκληση. Να νικήσει την Μάλαγα στην Ισπανία, κάτι που δεν έχει καταφέρει εδώ και αρκετά χρόνια.

Το σημαντικό για τον πρωταθλητή Ευρώπης είναι πως ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον δύσκολο αγώνα της Παρασκευής χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Στη σημερινή προπόνηση ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν σημείωσε κάποια καινούρια απουσία, πέραν των γνωστών του Σέντρικ Σίμονς και του Δημήτρη Μαυροειδή.

Ο Κώστας Σλούκας έδειξε στο Ρέθυμνο πως ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του στην κνήμη και πλέον είναι πανέτοιμος για το ματς στην Ανδαλουσία.

Μάλιστα ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, είχε και ολιγόλεπτο τετ-α-τετ μαζί του και του είπε πόσο σημαντικός είναι γι’ αυτό το παιχνίδι.

Από την μεριά του, ο Ματ Λοτζέσκι δεν έχει επηρεαστεί από το ράγισμα στο πλευρό και είναι και αυτός έτοιμος για το ματς της Παρασκευής.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :