Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

«Η ΓΑΛΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!»

Ο δημοσιογράφος του αθλητικού τμήματος στο τούρκικο τηλεοπτικό δίκτυο NTV, Irmak Kazuk, περιγράφει στο Euroleague Greece την κατάσταση που επικρατεί στη Γαλατάσαραϊ λίγο πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και ξεκαθαρίζει πως οι Τούρκοι έχουν μπροστά τους μια επικίνδυνη αποστολή.

Αναλυτικά:

Οι τρεις συνεχόμενες νίκες στην Euroleague με Ζιελόνα, Μπάγερν και Σιένα έδωσαν… σφυγμό στη Γαλατάσαραϊ που μπήκε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης στο TOP-16 παρά τα τεράστια προβλήματα τραυματισμών που έχουν αποδεκατίσει τους Τούρκους από την αρχή της σεζόν.

Η προσεχής (28/11, 21:00) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αποτελεί την πιο σκληρή δοκιμασία για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν που φιγουράρει στη δεύτερη θέση του Γ' ομίλου στην Euroleague με ρεκόρ 4-2, πίσω μόνο από τους πρωταθλητές Ευρώπης που θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους.

Ο δημοσιογράφος του αθλητικού τμήματος στο τούρκικο τηλεοπτικό δίκτυο NTV, Irmak Kazuk, ακτινογραφεί τη Γαλατάσαραϊ, εξηγεί τα προβλήματα των Τούρκων και παραδέχεται πως ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

''Η δοκιμασία στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό είναι επικίνδυνη αποστολή για τη Γαλατάσαραϊ! Το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ευρώπης θα είναι πολύ δύσκολο για τη Γαλατά, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τα πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ο κόουτς Αταμάν έχασε τον Ντάντλεϊ, τον Τζαμόντ Γκόρντον, τον Νέιτ Τζαγουάι και τον Μαρκοϊσβίλι που θα μείνουν εκτός δράσης για αρκετό καιρό. Όλοι τους έχουν σημαντικούς ρόλους στο παιχνίδι της φετινής Γαλατάσαραϊ όμως οι πρόσφατες απώλειες των Γκόρντον και Ντάντλεϊ είναι αυτές που πλήγωσαν περισσότερο τον Αταμάν.

Ο Γκόρντον ήταν η πρώτη επιλογή στην επίθεση της Γαλατάσαραϊ (ο Αμερικανός σκοράρει φέτος 11.3 πόντους στη Euroleague) και χωρίς αυτόν τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στη συνέχεια της διοργάνωσης. Η Γαλατά αντιμετωπίζει πρόβλημα στη ρακέτα με τις απουσίες των Τζαγουάι και Ντάντλεϊ. Ο Τζαγουάι είναι ένας μεγάλος παίκτης σε αξία και όγκο μέσα στη ρακέτα όμως με εξαίρεση τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Abdi Ipekci, δεν πρόλαβε να προσαρμοστεί στις ανάγκες της ομάδας του. Το μοναδικό καλό παιχνίδι που έκανε φέτος ήταν αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό και όλοι ξέρετε τι συνέβη στη συνέχεια!

Έτσι γίνεται αντιληπτό ότι ο τραυματισμός του Ντάντλεϊ είναι καθοριστικός για την πορεία της Γαλατάσαραϊ. Ίσως δεν έχει τη δύναμη του Τζαγουάι όμως χωρίς αυτόν, η Γαλατάσαραϊ έχει μοναδικό καθαρό 5άρι τον Φουρκάν Αλντεμίρ, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Από την άλλη πλευρά, σίγουρα η απόκτηση του Ποπς-Μενσά Μπονσού ήταν σπουδαία κίνηση που δίνει λύσεις στη ρακέτα.

Από κει και πέρα, η Γαλατάσαραϊ έχει κερδίσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια στην Euroleague και πλέον προσπαθεί να μάθει να επιβιώνει χωρίς τους τραυματίες. Στον πρόσφατο αγώνα με τη Σιένα, ο Σινάν Γκιουλέρ ήλθε από τον πάγκο και είχε καθοριστική συμβολή στη νίκη. Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού όλοι πρέπει να ξεπεράσουν τα όριά τους για να κάνουν κάτι καλό! Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει στο ρόστερ του έναν παίκτη που η Γαλατά δεν έχει. Τον Βασίλη Σπανούλη''.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :