Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Η... ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ!

Πολλά κέρδη είχε ο Ολυμπιακός από την τεσσάρα επί του ΠΑΟΚ, καθώς όχι μόνο πέτυχε το 3/3 (Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ) στην πιο δύσκολη εβδομάδα της χρονιάς, αλλά είδε και τον Σαβιόλα να... παίρνει τα πάνω του και να βρίσκει δίχτυα στην αναμέτρηση κορυφής!

Γιατί μπορεί ο Μήτρογλου φέτος να «πετάει φωτιές», ωστόσο η πιο ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού είναι ο Αργεντίνος, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει δείξει αυτά που μπορεί.

Ο Σαβιόλα όμως κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός και ουσιαστικά με το γκολ του (2-0), τέλειωσε και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Το συγκεκριμένο γκολ πάντως, το είχε προβλέψει πριν από λίγες ημέρες ο Μίτσελ!

Ο Ισπανός τεχνικός, όπως γράφει η στήλη «sportdog penalty», είχε τετ α τετ με τον Αργεντίνο επιθετικό παραμονή του ματς, όπου μεταξύ άλλων του είπε με σιγουριά πως θα βάλει γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Ο Μίτσελ βέβαια δεν είπε τυχαία αυτή την ατάκα, ούτε το ανέφερε απλώς για να εμψυχώσει τον Σαβιόλα. Το πίστευε πραγματικά και «διαβάζοντας» τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες εβδομάδες, ήξερε πως το ματς αυτό ταίριαζε απόλυτα στον Αργεντίνο. Για αυτό και τον έβαλε ξανά πίσω από τον Μήτρογλου, περιμένοντας να... ταλαιπωρήσει την αργή άμυνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Το τελικό αποτέλεσμα και το γκολ τον δικαίωσε για την πρόβλεψη...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :