Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ... ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Οι άνθρωποι της Μπενφίκα βρήκαν την ευκαιρία να δουν από κοντά διάφορα αξιοθέατα της Αθήνας ενώ οι Νέοι της ομάδας έκαναν την βόλτα τους στην Ακρόπολη.

Όπως συνηθίζεται με τις ομάδες που έρχονται να παίξουν στο Καραϊσκάκη έτσι και η αποστολή της Μπενφίκα αξιοποίησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης για να επισκεφθεί διάφορα μέρη στην ελληνική πρωτεύουσα. Η πρώτη ομάδα φρόντισε να πάρει μία... γεύση από την Αθήνα ενώ οι μικροί πήγαν στην Ακρόπολη.

Η U19 των "αετών" της Λισαβόνας με δεδομένο πως το παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό είναι το απόγευμα της Τετάρτης είχε περισσότερο χρόνο στην διάθεσή της συγκριτικά με τους μεγάλους που έχουν απόψε το ματς με τους ερυθρόλευκους. Οι νεαροί παίκτες της Μπενφίκα έμειναν εντυπωσιασμένοι απ' όλα όσα είδαν κυρίως στην Ακρόπολη.

Κατά την διάρκεια της βόλτα τους προσέλκυσαν διάφορα βλέμματα ενώ υπήρξε και κόσμος που θέλησε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Να θυμίσουμε πως η είσοδος για τον αγώνα των Νέων των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη είναι ελεύθερη για το κοινό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :