Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ (ΚΑΙ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ... ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Κώστα Μήτρογλου είναι τόσα πολλά, που μοιάζει σαν να είναι δυνατό οι Ρουμάνοι να χάσουν μόνο από αυτόν!

Το 3-1 της Παρασκευής ανήκει πλέον στο παρελθόν, αλλά παραμένει στο προσκήνιο, καθώς ακολουθεί η αυριανή ρεβάνς στο Βουκουρέστι.

Μετά τους Άγγλους, τους Ρουμάνους και τους Ιταλούς, ασχολήθηκαν με τον "πιστολέρο" και οι Γερμανοί, που αναφέρονται στα... «πιστόλια» του, καθώς η αναφορά της ιστοσελίδας "rp-online.de", είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστική, με πάρα πολύ ωραίες ατάκες, μάλιστα.

«Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας επιτρέπεται να έχει βάσιμες ελπίδες για ένα νέο παγκόσμιο Κύπελλο», γράφει το δημοσίευμα και αποθεώνει...

«Ο Μήτρογλου φέρνει συχνά κόσμο τη φετινή σεζόν στο γήπεδο Καραϊσκάκη στον Πειραιά για να τους κάνει να πανηγυρίσουν. Ο Μήτρογλου έχει τη μεγαλύτερη συχνότητα σκοραρίσματος σε όλες τις λίγκες. Σκοράρει 1.4 γκολ ανά ματς. Ο Μήτρογλου κόντρα στη Ρουμανία ήταν πάνω από την αξία του και έως τώρα έχει ανοίξει την πόρτα στην Ελλάδα για το παγκόσμιο Κύπελλο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :