Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ... ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!

Μπορεί στο μυαλό του Μήτρογλου να μην υπάρχει καμία... Τουρκία, όμως οι γείτονές μας επιστρέφουν στο προσκήνιο παρουσιάζοντας έντονο ενδιαφέρον από Μπεσίκτας και Σίβασπορ.

Το τμήμα σκάουτινγκ της Μπεσίκτας έχει πάρει... φωτιά τις τελευταίες ημέρες για την παρακολούθηση του "πιστολέρο" του Ολυμπιακού, όπως μεταδίδουν οι Τούρκοι. Η εν λόγω ομάδα που είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον Χολέμπας έχει από κοντά τον διεθνή επιθετικό, έχοντας μάλιστα επιφορτίσει σε συγκεκριμένο άτομο να συγκεντρώνει υλικό για τον Μήτρογλου.

Στο κόλπο όμως εμφανίζεται πως έχει τη διάθεση να μπει και η Σίβασπορ με τους γείτονές μας να διαρρέουν πως... ονειρεύεται δίδυμο Τζιμπούρ-Μήτρογλου για την επίθεσή της. Ο διεθνής φορ πάντως σε περίπτωση που σκεφτόταν να φύγει από το Λιμάνι με μεταγραφή δεν θα επέλεγε πρωταθλήματα, όπως το τουρκικό ή το ρωσικό...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :