Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΧΟΛΕΜΠΑΣ : ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Από τον Ολυμπιακό εξαρτάται η έκβαση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπως δήλωσε ο Χοσέ Χολέμπας, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να σταματήσουν τις σκέψεις... τίτλου της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο διεθνής αμυντικός των ερυθρόλευκων επισήμανε παράλληλα ενόψει του αγώνα με τους «ασπρόμαυρους» πως οι Θεσσαλονικείς θα μπορέσουν να απειλήσουν μόνο αν το επιτρέψει με τα λάθη του ο Ολυμπιακός.

«Ξέρουμε πόσο σημαντικό για όλους μας -παίκτες, σύλλογο, οπαδούς- είναι αυτό το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να λέει ότι θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα, αλλά το ίδιο θέλουμε κι εμείς. Αν το θέλουμε λοιπόν, πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ και να του σταματήσουμε αυτές τις σκέψεις για τον τίτλο. Μόνο αν κάνουμε λάθη θα τους δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουν κάτι από μας», δήλωσε στη «Real» ο Χολέμπας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :