Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ Sports Without Borders (Sport Sans Frontières) Ο ΘΡΥΛΟΣ! (ΡΗΟΤΟ)

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει έμπρακτα σε πολλές φιλανθρωπικές δράσεις με σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους και παιδιά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Η πιο πρόσφατη ενέργεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι η συμμετοχή της σε μία φιλανθρωπική δράση που γίνεται στην Γαλλία και αφορά δημοπρασίες αθλητικών ειδών, την Sports Without Borders (Sport Sans Frontières).

Εκατοντάδες ομάδες και αθλητές απ’ όλο τον κόσμο προσφέρουν αθλητικά είδη υπογεγραμμένα από τους αθλητές και αυτά μπαίνουν σε δημοπρασία με τα λεφτά να καταλήγουν στην προσπάθεια που κάνει ο οργανισμός ώστε να έχουν την δυνατότητα παιδιά που δεν μπορούν να βρίσκονται κοντά στον αθλητισμό να αθληθούν.

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "woop.gr", με μία φανέλα της ομάδας υπογεγραμμένη απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή με την δημοπρασία να γίνεται στο e-bay.

Μπορείτε να δείτε και να συμμετάσχετε στην δημοπρασία πατώντας ΕΔΩ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :