Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ... ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 11ΑΔΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να μην ασχοληθεί καν με το αποτέλεσμα του αγώνα της Μπενφίκα με την Παρί Σεν Ζερμέν στη Λισαβόνα.

Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει σε δύο βασικότατα στελέχη της ομάδας του με τεράστια συμβολή στην πορεία των ερυθρόλευκων στο Champions League και πρόκειται φυσικά για τον Γιάννη Μανιάτη και τον Κώστα Μήτρογλου.

Τη θέση του διεθνούς μέσου δίπλα στον Σάμαρη διεκδικούν οι Εντινγκά και Μασάντο. Ο πρώτος φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα, τόσο επειδή είναι καλύτερος ανασταλτικά από τον Πορτογάλο, όσο κι επειδή ο τελευταίος δεν δείχνει να έχει βρει ακόμα ρυθμό μετά τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα.

Όσον αφορά στη θέση του Μήτρογλου, ο Ολαϊτάν είναι το μεγάλο φαβορί για να απαρτίσει μαζί με τον Σαβιόλα τις δύο βασικές επιθετικές αιχμές του Θρύλου, παρόλο που ο Τσόρι με τη χθεσινή του εικόνα έβαλε σε... σκέψεις τον Μίτσελ.

Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα, οι Μανωλάς και Σιόβας τα δύο στόπερ με τον Σαλίνο δεξιά και τον Χολέμπας αριστερά, ενώ ο Φουστέρ και ο Κάμπελ θα βρίσκονται σε ρόλο ακραίων.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :