Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Νο 21... ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΣΤΗΝ EUROLEAGUE!

Τη φανέλα με τον αριθμό "21" διάλεξε ο να φοράει στους πρωταθλητές Ευρώπης ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος και θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπάγερν το βράδυ (21:45) της Πέμπτης (5/12).

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης των ερυθρόλευκων θα πραγματοποιήσει τόσο το επίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, όσο και στην Euroleague, το βράδυ (21:45-ΔΤ) της Πέμπτης (5/12), αντιμετωπίζοντας την Μπάγερν Μονάχου επί γερμανικού εδάφους.

Ο διεθνής σέντερ, ο οποίος χαρακτήρισε ως μεγάλη τιμή το ότι θα φορέσει τα ερυθρόλευκα για πρώτη φορά στην καριέρα του (κάτι που αποτελούσε όνειρο για εκείνον καθώς ως γνωστόν είναι και οπαδός του Ολυμπιακού), επέλεξε τον αριθμό "21" με τον οποίο και θα αγωνίζεται στην Euroleague για το υπόλοιπο της σεζόν. Με ποιο νούμερο θα παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Ο Καββαδάς θα αποτελέσει την αλλαγή του Μπράιαντ Ντάνστον στο ροτέισον του Γιώργου Μπαρτζώκα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και ζητούμενο για τον Έλληνα τεχνικό πρωταθλητών Ευρώπης είναι ο παίκτης του να προσφέρει στην ομάδα ορισμένα ποιοτικά λεπτά, κυρίως στην άμυνα.

Θέλει ακόμη χρόνο προκειμένου να εξοικειωθεί στη νέα του ομάδα ο 22χρονος σέντερ, όσον αφορά τα συστήματα και την τακτική, αλλά οι συμπαίκτες του, και γενικότερα η ομάδα, τον βοηθούν ώστε να ενταχθεί γρήγορα και ομαλά στην καλή λειτουργία του συνόλου. Οι μέχρι τώρα προπονήσεις που έχει κάνει με τον Ολυμπιακό έχουν βοηθήσει αρκετά.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :