Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΠΕΤΓΟΥΕΪ ΚΑΙ ΛΟ!

Εντός του διημέρου θα ξεκαθαρίσει το θέμα σχετικά με τη συμμετοχή των Μπρεντ Πέτγουεϊ και Έισι Λο στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Σε εντατικό ρυθμό θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο (21-22/12) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νοκ αουτ αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αγώνας έχει οριστεί για το απόγευμα της Δευτέρας (23/12, 19.30) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να θέλουν το «διπλό» πρόκρισης επί του «αιώνιου» αντιπάλου.

Άπαντες στο Λιμάνι γνωρίζουν, φυσικά, πως το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, από πολλές απόψεις... Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πονοκεφαλιάζει για την κατάρτιση του πλάνου εξουδετέρωσης των "πράσινων", αφού εξακολουθεί να μη γνωρίζει εάν θα είναι σε θέση ή όχι να χρησιμοποιήσει δύο παίκτες του.

Ο λόγος για τους Έισι Λο και Μπρεντ Πέτγουεϊ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται τις τελευταίες ημέρες από ενοχλήσεις σε γόνατο και μέση, αντίστοιχα. Αμφότεροι δεν πήραν μέρος στο χθεσινό (20/12) προπονητικό πρόγραμμα, αλλά, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ακολούθησαν θεραπεία, με το ιατρικό επιτελείο να έχει πέσει πάνω τους, ώστε να προλάβουν το ντέρμπι. Αμφότεροι θα δοκιμάσουν, σταδιακά, να επανέλθουν σε προπονητικό ρυθμό και ανάλογα με το εάν θα τα καταφέρουν θα αποφασιστεί η συμμετοχή τους στον ημιτελικό της Δευτέρας (23/12).

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :