Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΣΤΡΑΒΑ

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο Cev Champions League αντιμετωπίζοντας την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 18:00 την Οστράβα στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη. Η ομάδα μας δίνει άλλο ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι και θα παλέψει για να συνεχίσει στο Cev Cup. Το έργο της θα είναι δύσκολο και θέλει και την βοήθεια του κόσμου για να τα καταφέρει. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης αλλά και ο πασαδόρος μας Βασίλης Κουρνέτας καλούν τον κόσμο να γεμίσει τις εξέδρες για να τους βοηθήσει να πετύχουν τον στόχο τους. Αναλυτικά οι δηλώσεις;

Δημήτρης Καζάζης: "' Είχα την τιμή και την τύχη να φορέσω για χρόνια την φανέλα του Ολυμπιακού και γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο σημαντικό κομμάτι αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος. Θυμάμαι παιχνίδια-σταθμός στην ιστορία της ομάδας στα οποία ο κόσμος μας έδινε ...φτερά να πετάξουμε. Ο Ολυμπιακός έχοντας στην τροπαιοθήκη του δυο ευρωπαϊκά τρόπαια και άλλες σπουδαίες διακρίσεις στα Κύπελλα Ευρώπης είναι μια ομάδα που έδινε πάντα τεράστια σημασία στα διεθνή παιχνίδια. Η ομάδα μας δίνει την Τετάρτη ένα σημαντικό ευρωπαϊκό ματς απέναντι στην Οστράβα για την τελευταία ημέρα του Champions League και θέλει τον κόσμο δίπλα της για να πανηγυρίσει μια ακόμη ευρωπαϊκή νίκη. Θέλουμε την στήριξη σας"


Βασίλης Κουρνέτας: "Την Τετάρτη δίνουμε ένα πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την Οστράβα και σίγουρα θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να κερδίσουμε. Υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Η ομάδα δεν συνεχίζει στο Champions League αλλά έχει κάποιες πιθανότητες να παίξει και τη νέα χρονιά στην Ευρώπη και έχουμε χρέος να κερδίσουμε. Ο κόσμος είναι η δύναμη μας".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :