Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗ ΡΙΕΚΑ... ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε τι δήλωσαν για τη νίκη επί του Εθνικού ο Θόδωρος Βλάχος και ο Άγγελος Βλαχόπουλος

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης μας μίλησαν ο Θόδωρος Βλάχος και ο Άγγελος Βλαχόπουλος.

Θόδωρος Βλάχος: "Δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι και κάναμε πολλά λάθη. Δεν πετύχαμε τα εύκολα γκολ και επιτρέψαμε στον Εθνικό να είναι κοντά στο σκορ. Ο Εθνικός ήθελε να μας πιέσει και του βγήκε για κάποιο διάστημα αυτό το παιχνίδι. Στη συνέχεια πατήσαμε γκάζι και τελειώσαμε το ματς. Ίσως είχαμε και το μυαλό μας στη Ριέκα. Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς και θέλουμε να το κερδίσουμε".

Άγγελος Βλαχόπουλος: "Η ομάδα είχε νευρικότητα στο παιχνίδι της. Δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε στην αρχή αλλά βρήκαμε λύσεις στη συνέχεια και πετύχαμε εύκολα γκολ. Πήραμε άλλη μια νίκη και αυτό έχει σημασία. Τώρα κοιτάμε το ματς με την Ριέκα την Τετάρτη στον Πειραιά. Το θέλουμε αλλά είναι πολύ δύσκολο. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θέλουμε κοντά μας και τον κόσμο σ' αυτή την προσπάθεια".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :