Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΜΟΓΙΕΣ : ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, περιμένει σκληρή μάχη με τον Ολυμπιακό.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι περνούν δύσκολες στιγμές στην Premier League μετά την αποχώρηση του Αλεξ Φέργκιουσον και η κληρωτίδα τους έφερε για τρίτη φορά στο δρόμο του Ολυμπιακού στο Champions League. Ο Τύπος της Αγγλίας θεωρεί τους ερυθρόλευκους την πιο... εύκολη που υπάρχει στα νοκ άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως η άποψη αυτή δεν βρίσκει σύμφωνο τον νυν τεχνικό, Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν έκανε δηλώσεις για τον Ολυμπιακό μετά την κλήρωση με τους ερυθρόλευκους στους «16», όμως τέτοιες φιλοξενήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο twitter σήμερα (17/12).

Ο Μόγιες έκανε σαφές ότι η ομάδα του μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει όταν θα επισκεφθεί το «Γ. Καραϊσκάκης»... «Θα είναι δύσκολο το ματς στην Ελλάδα. Ομως μπορούμε να το βάλουμε στην άκρη για όταν θα έρθει η ώρα να γίνει» ήταν τα λόγια του 50χρονου τεχνικού.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :