Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΣΑΦΑΡΤΖΙΚ : ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

O Χάικο Σαφάρτζικ φιλοξενήθηκε στον «αέρα» του «Sentra 103,3» την επομένη της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν στο Μόναχο.

Ο Γερμανός άσος που ήταν ο μοιραίος για την ομάδα του, καθώς αστόχησε στο τελευταίο τρίποντο και μάλιστα ελεύθερο, το οποίο αν έβρισκε στόχο θα χάριζε τη νίκη στους Βαυαρούς, είπε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η Μπάγερν δουλεύουν σκληρά για να γίνονται ολοένα καλύτεροι κι έθεσε ως βραχυπρόθεσμο στόχο την πρόκριση στο TOP-16.

Μίλησε για την άρρηκτη σχέση που έχει ο οργανισμός που λέγεται μπάσκετ με όλα τα τμήματα του συλλόγου, εξ ου και η παρουσία του Σβαϊνστάιγκερ που δεν χάνει ματς και πηγαίνει ακόμα και στις προπονήσεις!

Ακόμα επεσήμανε ότι δεν βλέπει με ποιον τρόπο ο Ολυμπιακός μπορεί να μείνει μακριά από το F-4 του Μιλάνου, έβαλε στα φαβορί και την Φενέρ του Ομπράντοβιτς, ενώ πρόσθεσε ότι η έκπληξη της σεζόν είναι η Ναντέρ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σαφάρτζικ :

Για το σουτ που έχασε στο χθεσινό ματς: «Είναι σκληρό... Δεν ξύπνησα και με την καλύτερη διάθεση σήμερα, αλλά ξέρω ότι στην καριέρα έχω κάνει πολλά καλά σουτ και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω στο μυαλό μου ότι κάθε μέρα πρέπει να γίνομαι καλύτερος».

Για το αν είναι η Μπάγερν μπορεί να γίνει μια ανερχόμενη υπερδύναμη και στο μπάσκετ: «Δεν ξέρω αν θα γίνουμε. Πάμε βήμα βήμα. Πρώτα πρέπει να πάμε στο TOP-16 και βλέπουμε... Όλοι στον σύλλογο είναι αφοσιωμένοι, δουλεύουν σκληρά και έχουν συνέπεια».

Για το πώς έζησε το ματς με τον Ολυμπιακό που παρά τις απουσίες του ήταν ανταγωνιστικός: «Χάσαμε και είμαστε απογοητευμένοι. Ο Ολυμπιακός έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο ειδικά στην επίθεση. Ήταν αδύνατον να σταματήσουμε τον Σπανούλη, τον Περπέρογλου και τον Σλούκα. Η Μπάγερν ήταν έτοιμη να νικήσει, δεν τα κατάφερε όμως... Αλλά στο γήπεδο επικράτησε εκπληκτική ατμόσφαιρα. Γερμανοί κι Ελληνες συνέβαλαν τα μέγιστα».

Για το αν η παρουσία του Σβαϊνστάιγκερ στις εξέδρες αποδεικνύει την ενότητα που υπάρχει στον σύλλογο: «Συμφωνώ. Ο πρόεδρος, Ούλι Χένες έρχεται σχεδόν σε κάθε ματς κι άλλοι παίκτες εκτός του Μπάστιαν έρχονται. Ειδικά αυτός, έρχεται και στις προπονήσεις, μας βλέπει, συμμετέχει...»

Για το ποια ομάδα του έχει κάνει εντύπωση: «Η Ναντέρ. Εχει πολύ χαμηλό μπάτζετ, αλλά παρόλα αυτά είναι εξαιρετική. Μας νίκησε και σε ένα φιλικό προετοιμασίας. Παίζει πολύ δυνατά, είναι αθλητική. Κέρδισε την Μπαρτσελόνα κι έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση».

Για το ποιες ομάδες είναι φαβορί για το F-4: «Ο Ολυμπιακός, είναι ξεκάθαρο ότι είναι φαβορί και θα είναι εκεί. Δεν βλέπω με ποιον τρόπο μπορεί να μείνει έξω. Η ΤΣΣΚΑ, η Μπάρτσα επίσης και η Φενέρ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :