Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΙΕΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Ο Ολυμπιακός "φιλοξενεί" στις 21:45 στο "Παπαστράτειο" την Πριμόριε

Την πρώτη του νίκη στο φετινό Champions League θέλει να πετύχει το βράδυ της Τετάρτης (21:45, Novasports 2) στο "Παπαστράτειο" απέναντι στην Πριμόριε Ριέκα η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" μετά από δυο παιχνίδια στον Α' όμιλο έχουν ισάριθμες ήττες εκτός έδρας θα παλέψουν για τη νίκη στο πρώτο ματς στην έδρα τους. Η ομάδα μας έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία έως τώρα στη διοργάνωση αλλά δεν έχει πάρει ακόμη βαθμό ενώ η αντίπαλος της, που είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, έχει μόλις έναν και έρχεται μόνο για το τρίποντο στον Πειραιά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού στην προσπάθεια τους αυτή θέλουν "δίπλα" τον κόσμο για ν' ανέβουν ψυχολογικά αλλά και για να καταλάβουν και οι Κροάτες την δύναμη της έδρας. Ο Θόδωρος Βλάχος δεν θα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι τον τραυματία Αλέξανδρο Γούνα.

Ο αρχηγός της ομάδας μας Τάσος Σχίζας μιλώντας για το παιχνίδι σημείωσε: "'Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Ο Ολυμπιακός αν και έχει φτάσει πολύ κοντά δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη στη διοργάνωση ενώ και η Ριέκα έρχεται στον Πειραιά με μόλις ένα βαθμό. Η Ριέκα είναι κατά την άποψη μου μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και έχει ίσως το πιο πλήρες ρόστερ από όλες τις άλλες. Είναι μια κλασσική δυνατή ομάδα από την Κροατία και δεν συγχωρεί λάθη. Για μένα το βασικό σ' αυτά τα παιχνίδια είναι η άμυνα. Εάν κρατήσουμε τον αντίπαλο χαμηλά στο σκορ τότε θα μπορούμε να διεκδικήσουμε και τη νίκη από το παιχνίδι. Το ματς είναι αμφίρροπο και για τις δυο ομάδες. Ελπίζω να είμαστε σε καλή ημέρα, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο και να πάρουμε τη νίκη. Καλούμε τον κόσμο μας να έρθει στην πισίνα για να στηρίξει προκειμένου όλοι να καταλάβουν πως ο Ολυμπιακός έχει μια από τις δυνατές έδρες στην Ευρώπη. Από την ημέρα της κλήρωσης έχω πει πως η έδρα είναι το "κλειδί' και με την βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά".

*Η βαθμολογία: 1. Προ Ρέκο 6, 2. Μπαρτσελονέτα 6, 3. Γιουγκ 4, 4. Πριμόριε Ριέκα 1, 5. Ολυμπιακός 0, 6. Έγκερ 0.

*Για την 3η ημέρα του Α' ομίλου θα διεξαχθούν την Τετάρτη και τα παρακάτω παιχνίδια: Γιουγκ-Έγκερ, Μπαρτσελονέτα-Προ Ρέκο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :