Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ : ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Σίγουρος ότι υπό... προϋποθέσεις ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" έδειξε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Ο αμυντικός των Ηπειρωτών μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την ομάδα του τόνισε ότι θα μπορούσαν να φύγουν από το Καραϊσκάκη με κάτι καλύτερο, ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο του ΠΑΣ που είναι να πλασαριστούν στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης.

Όσο για το ενδεχόμενο μεταγραφής του, τόνισε ότι δε γνωρίζει κάτι και ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι να βοηθάει την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί μπορούσαμε με προϋποθέσεις να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο βάθος μας μένει μία πικρία γιατί θα μπορούσαμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Στόχος μας δεν είναι η παραμονή αλλά να πλασαριστούμε στην πρώτη πεντάδα. Όσο για μένα δεν ξέρω κάτι για μεταγραφή. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου. Το μυαλό μου είναι μόνο εκεί και πως να βοηθήσω. Το πως να κάνω το καλύτερο για εμάς».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :