Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΛΥΡΑΣ ΚΑΙ ΓΚΙΝΟ

Λίγο πριν τελειώσει το 2013 τελικά διευθετήθηκε το θέμα των δανεικών από την ακαδημία του Ολυμπιακού, όσον αφορά τους Δημήτρη Γκίνο και Γιώργο Λύρα!

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων πάρθηκε χθες η απόφαση να δοθούν υπό τη μορφή δανεισμού στον Φωστήρα μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου να πάρουν ματς στα πόδια τους και να αποκομίσουν τις απαραίτητες εμπειρίες για τη συνέχεια.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν μιλήσει εδώ και ημέρες με τους Ταυριώτες, αλλά δεν είχαν δώσει τα χέρια για τους δύο ποδοσφαιριστές. Κάτι που έγινε τελικά χθες, αφού ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με τον Φωστήρα και πλέον μέχρι το καλοκαίρι Γκίνο και Λύρας θα φοράνε τα κιτρινόμαυρα.

Μάλιστα οι δύο πλευρές μίλησαν και για τα παιχνίδια που θα πρέπει να πάρουν μέχρι το τέλος της σεζόν οι δύο μικροί του Θρύλου, προκειμένου να αποφευχθούν τα όσα συνέβησαν με τον Λύρα αλλά και τον Αρη Βλάχο στον Βατανιακό, όπου αμφότεροι δόθηκαν δανεικοί στην ομάδα της Football League, αλλά είχαν ελάχιστες συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Γι’ αυτό και επιθυμία του Ολυμπιακού ήταν εξαρχής να υπάρξει ομάδα που θα δοθούν οι πιτσιρικάδες ως δανεικοί και θα μπορέσουν να αγωνιστούν. Ο Φωστήρας φαίνεται να συμφώνησε με αυτό, ευελπιστώντας βέβαια και η ομάδα του Ταύρου ότι οι δύο μικροί θα μπορέσουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να βοηθήσουν ουσιαστικά τον Φωστήρα στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :