Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΤΙ-ΚΟΥΡΤΟΥΑ Ο ΡΕΪΝΑ ΚΑΙ... ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Στο πρόσωπο του Πέπε Ρέινα έχει βρει ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον ιδανικό αντικαταστάτη του Τιμπό Κουρτουά κάτω από τα δοκάρια της Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με την «Marca».

Ο Πέπε Ρέινα ενδέχεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τιμπό Κουρτουά στην Ατλέτικο Μαδρίτης, εφόσον ο Βέλγος τερματοφύλακας επιστρέψει στην Τσέλσι, όπως επιθυμεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, κάτι που σημαίνει πως εάν γίνουν όλες αυτές οι μετακινήσεις ο Ρομπέρτο δεν θα υπολογίζεται ως πρώτος (όπως θέλει) στην Ατλέτικο, οπότε είναι όλα ανοιχτά για την παραμονή του στον Ολυμπιακό, από την στιγμή που και οι δυο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο Καταλανός γκολκίπερ τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Νάπολι υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος εισηγήθηκε τον δανεισμό του για ένα χρόνο από την Λίβερπουλ.

Οι «ροχιμπλάνκος» αισιοδοξούν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πως θα αποκτήσουν τον 31χρονο πορτιέρο από την αγγλική ομάδα με χαμηλό κόστος, καθώς δεν υπολογίζεται από τους «κόκκινους».

Πάντως, η περίπτωση του δεν είναι εύκολη για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, αφού για τον Πέπε Ρέινα ενδιαφέρον φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Μπαρτσελόνα, στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :