Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΜΟΙΡΑΣΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ Ο ΛΕΟΝΕ (PHOTOS)

Η μασκότ της ομάδας μας φωτογραφήθηκε με τους μικρούς «ερυθρόλευκους» οπαδούς και μοίρασε δώρα.

Άρωμα Χριστουγέννων είχε η αναμέτρηση της ομάδας μας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παράλληλα με τους παίκτες μας που πρωταγωνίστησαν εντός αγωνιστικού χώρου, ο Λεόνε είχε πρωταγωνιστικό ρόλο… εκτός, με «συμπαίκτες» του τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους φίλους της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε, με τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές των εισιτηρίων που είχε ορίσει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προσκαλέσει όλους τους οπαδούς σε μία πρόωρη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με πολλά δώρα.

Το… πάρτι στήθηκε από νωρίς, ξεκινώντας από το Red Store περίπου 1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, με τον Λεόνε να υποδέχεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας μας και να φωτογραφίζεται μαζί τους, προσφέροντάς τους δώρα.

Η γιορτή συνεχίστηκε στο γήπεδο, με τη μασκότ μας να συνεχίζει να μοιράζει δώρα. Μπάλες και μπλουζάκια… εκτοξεύτηκαν στις εξέδρες στο ημίχρονο, ενώ στην οικογενειακή κερκίδα τα παιδιά τον συνάντησαν από κοντά και πήραν προσωπικά τα δώρα τους.

Όλοι οι μικροί και μεγάλοι φίλοι το διασκέδασαν κι έδωσαν… ραντεβού για τον επόμενο αγώνα της ομάδας μας!

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο photostory από το Χριστουγεννιάτικο κλίμα που δημιούργησε ο... Άγιος Βασίλης Λεόνε.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :