Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ 11ΑΔΑ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ! (ΡΗΟΤΟ)

Ακόμα μια καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ρομπέρτο στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-0 των Βοιωτών το Σάββατο και αφενός κατάφεραν να κερδίσουν και αφετέρου η εστία του Οσπανού τερματοφύλα παρέμεινε απαραβίαστη σε ένα ακόμα παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει απτόητος την πορεία του σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον Ρομπέρτο να έχει κατεβάσει... ρολά!

Ο γκολκίπερ του Θρύλου, λοιπόν, συμπεριλήφθηκε για μια ακόμα φορά στους 11 καλύτερους Ισπανούς που παίζουν εκτός συνόρων και είδηση πλέον θα αποτελέσει αν δεν γίνει αυτό κάποια φορά...

«Συνεχίζοντας την ασταμάτηση εκκίνηση στην ελληνική Superleague, ο Ρομπέρτο κατάφερε για μια ακόμα φορά να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό. Έτσι, έχει μπορέσει να ξεχωρίσει περισσότερο στην Ελλάδα», γράφει η ιστοσελίδα eurosport.

Οι υπόλοιποι δέκα καλύτεροι είναι οι: Μονρεάλ (Άρσεναλ), Μορένο (Μπιρκιρκαρά), Γκαρσία (Μακάμπι Τ.Α.), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Καγιεχόν (Νάπολι), Καθόρλα (Άρσεναλ), Σίλβα (Μάντσεστερ Σ.), Νάβας (Μάντσεστερ Σ.), Γιορέντε (Γιουβέντους) και Ροντρίγκο (Μπενφίκα).

Καλύτερος προπονητής, ο Αΐτορ Καράνκα της Μίντλεσμπρο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :