Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

«ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΙΤΗ

Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν την επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το θέμα του στόπερ στον Ολυμπιακό, ενώ φουντώνουν οι φήμες ότι εντάσεται άμεσα ο Αυλωνίτης.

Ο Ολυμπιακός για ακόμα ένα παιχνίδι πρωταθλήματος δεν δέχτηκε γκολ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν θα ενισχυθεί στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Πιέρ Ισά και Κριστιάν Καρεμπέ σε συνεργασία με τον Μίτσελ ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση αφού δεν είναι λίγα τα ονόματα που έχουν προταθεί.

Χθες πάντως, στη Νέα Σμύρνη έντονη ήταν η φημολογία πως το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν το τελευταίο του Τάσου Αυλωνίτη με τη φανέλα του Πανιωνίου και από τη Δευτέρα θα ενταχθεί στους ερυθρόλευκους.

Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν από αύριο όταν και οι ερυθρόλεκοι θα πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις.

Από την πλευρά τους, οι ερυθρόλευκοι υποστηρίζουν πως έχουν αποφασίσει να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα, ώστε να πάρει ακόμη περισσότερα ματς στα πόδια του και να επιστρέψει απόλυτα έτοιμος στο Ρέντη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :