Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΜΟΥΝ Ο... ΑΝΤΙ-ΠΕΤΓΟΥΕΪ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! (ΡΗΟΤΟ)

Ο Τζαμάριο Μουν είναι ο παίκτης που επελέγη από τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αντικαταστήσει τον Μπρεντ Πετγουέι, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ για πάνω από ένα μήνα με πρόβλημα στη μέση.

Μεσούσης της περιόδου φυσικά και ήταν λογικό και αναμενόμενο πως δεν επρόκειτο να αποκτηθεί κάποιο τεράστιο όνομα, αφού οι παίκτες στο... ''πάνω ράφι'' έχουν ομάδα και συμβόλαιο. Εντούτοις, κάποιες φορές κάτι καλό μπορεί να προκύψει και στα χαμηλότερα και φθηνότερα ράφια της αγοράς.

Ο Μουν, ο οποίος αυτο-ανακοινώθηκε, μέσω twitter, στον πρωταθλητή Ευρώπης, ευχαριστώντας την παλιά του ομάδα και κάνοντας γνωστό ότι η νέα πρόκληση στην καριέρα του είναι ο Ολυμπιακός, είναι ένας παίκτης που βασικά ανήκει στη θέση ''3'', αγωνίστηκε στο ''4'' και γενικά προσεγγίζει αρκετά το στυλ του παίκτη που θα αντικαταστήσει.

«Ήταν διασκεδαστικά στους Defenders, συνεχίστε την προσπάθεια παιδιά και θα σας ακολουθώ! Νέα ευκαιρία, Ολυμπιακός», έγραψε στο λογαριασμό του ο Αμερικανός.

33 ετών με ύψος 2.03 ο Μουν από το 2007 ως το 2009 ανήκε στους Τορόντο Ράπτορς και στη συνέχεια αγωνίστηκε για τους Χιτς, τους Καβαλίερς, τους Μπομπκατς. Από το 2012 βρέθηκε στο NBDL (την προ-παρασκευαστική λίγκα του ΝΒΑ) με τη φανέλα των Ντιφέντερς του Λος Άντζελες.

Έχει κάνει την εμφάνισή του σε διαγωνισμούς καρφωμάτων και γενικώς έχει πλούσια αθλητικά προσόντα.

Στην Ευρωλίγκα θα παίξει από τον δεύτερο γύρο του ΤΟΠ-16 , ενώ θα... ζεσταθεί στον δεύτερο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Προφανώς και πρόκειται για... ζαριά, αλλά τα περιθώρεια έτσι κι αλλιώς ήταν στενά για τον πρωταθλητή Ευρώπης που κλήθηκε εντελώς απρόοπτα να αντικαταστήσει δυο ξένους του.

Πάντως, μέχρι στιγμής, από την πλευρά των ερυθρόλευκων δεν υπάρχει κάποια αντίδραση.

Το μεγάλο ζητούμενο, από τη στιγμή που δεν αποκτήθηκε ένας παίκτης για τις θέσεις 4-5, αλλά για τις θέσεις 3-4, είναι πότε (και αν) ο Μπέγκιτς θα ανταποκριθεί, αλλά και πότε θα αποφασίσει ο προπονητής του πρωταθλητή Ευρώπης να ρίξει στα... βαθιά τον Καββαδά, εφόσον ο μικρός είναι έτοιμος να ανταποκριθει.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :