Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΑΛΛΙΩΣ...

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στο "pamesports.gr" για την επιστροφή του στο ΣΕΦ και τα συναισθήματά του από την υποδοχή των ανθρώπων και του κόσμου του Ολυμπιακού.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο το να προσαρμοστείς σε μια τέτοια κατάσταση. Όσο και να θέλεις να είσαι συγκεντρωμένος, όλη αυτή η υποδοχή από τον κόσμο που εγώ την μεταφράζω σε αγάπη γιατί κι εγώ έχω συνδεθεί μαζί τους αυτά τα τέσσερα χρόνια, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις το παιχνίδι σου και να βοηθήσεις την ομάδα σου. Τους ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου. Για εμένα σημαίνει πολλά γιατί δείχνει ότι έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι στο να καταφέρει αυτά που κατάφερε ο Ολυμπιακός. Συγκίνηση, δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς...

Πραγματικά τους ευχαριστώ πάρα πολύ, τους εύχομαι τα καλύτερα και δεν θα τους ξεχάσω ποτέ».

Για τη νίκη της Μπαρτσελόνα και το αν είναι πιθανόν να συναντηθούν οι δύο ομάδες στο Final 4: «Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και όλοι το ξέρουμε αυτό γιατί το Top 16 έχει πολύ δρόμο. Εμείς έχουμε ξεκινήσει καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Αυτό δεν ισχύει μόνο στους αγώνες αλλά και στις προπονήσεις.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, είναι μια ομάδα με ποιότητα και νομίζω πως ο κόσμος αυτή τη στιγμή δεν θα πρέπει να πέσει πάνω του να τον... φάει γιατί αν θυμηθούμε τις προηγούμενες χρονιές κάπως έτσι γινόταν και ο Ολυμπιακός ήταν εκεί που έπρεπε και κατάφερνε αυτά που έπρεπε. Τα παιδιά ξέρουν ότι ήταν μια κακή ήττα στην έδρα τους όμως ξέρουν τον δρόμο για να επανέλθουν και να πατήσουν ξανά στα πόδια τους».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :