Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

«ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΕΛ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ»

Έχει κάνει τις αντίπαλες άμυνες να... παραμιλούν, ο Τζόελ Κάμπελ, ο παίκτης που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Άρσεναλ και αναμένεται να βάλει... «φωτιά» στα γήπεδα της Βραζιλίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η ιστοσελίδα "territoriodigital.com" προβλέπει ότι αυτός θα είναι ο άρχοντας των «Τίκος» (παρατσούκλι της Κόστα Ρίκα) στο επερχόμενο Μουντιάλ και η αναφορά της είναι ενδεικτική για το τι περιμένουν από τον Κάμπελ οι συμπατριώτς του.

«Είναι 21 χρόνων και θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο στο Μουντιάλ. Ο Τζόελ Κάμπελ θα δείξει το ταλέντο του και θα δώσει ελπίδες στην Κόστα Ρίκα, που στηρίζεται σε αυτόν», τονίζει το δημοσίευμα και συνεχίζει...

«Δεν έχει παίξει ποτέ σε Μουντιάλ και αυτή θα είναι η ευκαιρία του να λάμψει, αυξάνοντες τις πιθανότητες της Κόστα Ρίκα. Είναι 21 και θα δείξει τις δυνατότητες, αλλά και το ταλέντο του. Ο Τζόελ καλύπτει όλες τις θέσεις της επίθεσης, είναι γρήγορος και έχει καλό σουτ. Παίζει στον Ολυμπιακό, ενώ είναι δανεικός από την Άρσεναλ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :