Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΕΓΙΝΕ ΠΑΠΠΟΥΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΠΑΝΙΑ!

Στην Ισπανία, λόγω της γέννησης του πρώτου του εγγονού, βρίσκεται ο Μίτσελ, ενώ έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ενδέχεται να ψάξει τον... αντι-Σιόβα για τον Ολυμπιακό.

Προτεραιότητα αποτελεί πλέον, μετά τα νέα δεδομένα, για τον Ολυμπιακό η ενίσχυση του κέντρου της άμυνας.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων βρίσκεται στην Ισπανία, αφού έγινε... παππούς για πρώτη φορά και ενημέρωσε σχετικά την ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι θα απουσιάσει μέχρι και αύριο από τις προπονήσεις της ομάδας.

Την ίδια ώρα, όμως, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ο Ισπανός τεχνικός είχε επαφές για ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον αντι-Σιόβα.

Ο Μίτσελ θα ήθελε να πάρει έναν παίκτη που τον γνωρίζει, αλλά και να μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός και το καλοκαίρι να εξεταστεί το ενδεχόμενο της αγοράς του, εφόσον υπάρχει θέμα αποχώρησης του Κώστα Μανωλά.

Τις προηγούμενες μέρες στην Ισπανία έφεραν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, στο προσκήνιο τον Μποτία, ενώ διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι γίνονται επαφές και για παίκτες που παίζουν στη Ρωσία ή την Ουκρανία και μπορούν να φύγουν.

Μία τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να είναι ο, παλιός γνώριμος, Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρουμπίν Καζάν. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δημοσιεύματα και για τον Βίλοτιτς της Γκρασχόπερς.

Στο Λιμάνι πάντως ξεκαθάριζαν ότι δεν υπάρχει απόφαση για παίκτη, από τη στιγμή που ο Μίτσελ δεν έχει εισηγηθεί την απόκτηση κάποιου στόπερ.

Εξελίξεις ενδέχεται να υπάρξουν με την επιστροφή του Ισπανού τεχνικού από την πατρίδα του και του Βαγγέλη Μαρινάκη από τις ΗΠΑ, οι οποίοι θα αποφασίσουν από κοινού για το αν θα υπάρξει ενίσχυση στο κέντρο της ερυθρόλευκης άμυνας.

Άλλωστε υπάρχει και ο Τάσος Αυλωνίτης, αν και οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα τον εντάξουν από τώρα στο δυναμικό τους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :