Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Η... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΙΣΙΤΣ!

Ο Μίρνες Σίσιτς βρίσκεται στο Ηράκλειο προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ.

Ο Σλοβένος πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο πέρυσι τέτοιον καιρό, τα έχει βρει σε όλα με τους ιθύνοντες της κρητικής ομάδας.

Η αξία του είναι δεδομένη και το είχε αποδείξει άλλωστε και κατά την προηγούμενη θητεία του εκεί, αλλά και σε άλλες ομάδες. Ωστόσο εκείνο που προβλημάτιζε τη διοίκηση του ΟΦΗ ήταν ο... έκρυθμος χαρακτήρας του, κάτι όμως που φαίνεται να ξεπεράστηκε λόγω της κρίσιμης καμπής στο οποίο μπαίνει το πρωτάθλημα.

Ο Σίσιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα υπογράψει για 1,5 χρόνο και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις. Ο Σα Πίντο θα ελέγξει σε τι κατάσταση βρίσκεται, καθώς δεν έχει αγωνιστεί καθόλου από τα τέλη της περασμένης σεζόν.

Την περσινή σεζόν με 2 γκολ και 3 ασίστ σε 9 αγωνιστικές πήρε τον ΟΦΗ στις... πλάτες του δείχνοντας ότι είναι σε θέση να αποτελέσει τον παίκτη που με την παρουσία του θα κάνει την διαφορά στο πρωτάθλημα. Όμως, από το ματς με τον Πανθρακικό και μετά αποδείχθηκε ότι… «κάτι» έσπασε μέσα του. Ήδη, είχε αρχίσει να ψάχνεται για την έξοδο και παρά το γεγονός ότι ενώπιον 15 συμπαικτών του έλεγε ότι «δεν πρόκειται να φύγω από τον ΟΦΗ», τελικά αποδείχθηκε… αυτοκαταστροφικός.

Ο καυγάς που με το Νίκο Αναστόπουλο ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι και τον έκανε να αποχωρήσει από την Κρήτη για λογαριασμό του Παναιτωλικού.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :