Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΝΙΚΗ, ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ... ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΝΚ Ο ΘΡΥΛΟΣ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά τόσο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη νέα χρονιά, όσο βέβαια και στην κρίσιμη φάση του Top 16 της Ευρωλίγκας! Παρόλα αυτά οι ερυθρόλευκοι ήδη άφησαν πίσω τους την εμφατική νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε! Ήταν ένα παιχνίδι, μόλις το 1ο για τους «16» και ακολουθούν άλλα δεκατρία οπότε ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και οι υποχρεώσεις τρέχουν...

Ούτε 48 ώρες μετά, οι πρωταθλητές Ευρώπης καλούνται να πατήσουν ξανά το παρκέ του ΣΕΦ καθώς σήμερα το απόγευμα (19:15, ΔΤ) αντιμετωπίζουν τη Νέα Κηφισιά (ΑΕΝΚ) για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σαφέστατα και θέλει να δει πράγματα από τους παίκτες του, να δουλέψει το ροτέισον του οπότε αυτά τα παιχνίδια όπως το σημερινό είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα νεαρά παιδιά του Θρύλου τα οποία δεν βρίσκουν χρόνο συμμετοχής στην Ευρωλίγκα. Για τους μικρούς αλλά και για τον Μάρντι Κόλινς, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :