Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

«ΣΑΦΑΡΙ» ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ

Αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Γαλλία και την Αγγλία εξετάζουν οι Πιέρ Ισά και Κριστιάν Καρεμπέ, με τις εξελίξεις στο θέμα του στόπερ για τον Ολυμπιακό να δρομολογούνται τη νέα εβδομάδα.

Στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια υπόθεση σε προχωρημένο στάδιο, όμως όλα είναι πιθανά κατά τη διάρκεια μίας μεταγραφικής περιόδου.

Ο Πιερ Ισά βρίσκεται στη Γαλλία, όπου και ήρθε σε επαφή με διάφορες πλευρές, ώστε να ενημερώσει σχετικά τους υπόλοιπους παράγοντες της ομάδας και τον Μίτσελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr" από τη Γαλλία, ο αθλητικός διευθυντής του Θρύλου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νεμάνια Πεϊτσίνοβιτς της Νις, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Το θέμα είναι ότι ο Σέρβος αμυντικός δεν είναι κοινοτικός, όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι πιθανό να δοθεί με τη μορφή δανεισμού ο Μάρκο Σέποβιτς στην Παρτίζαν και να αδειάσει μία θέση ξένου από το υπάρχον ρόστερ. Στη Γαλλία υποστηρίζουν πως δίνεται «μάχη» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τις Λιόν, Λιλ και Σεντ Ετιέν για την απόκτηση του 26χρονου άσου.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν κάποιες άλλες πληροφορίες του δημοσιεύματος που αναφέρουν πως υπήρξε «κρούση» και στη Λιλ για τον Μαυροβούνιο Μπάσα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη 1,5 χρόνο, και τον Ρόζενχαλ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όμως, δεν προχώρησε καμία από τις δύο υποθέσεις. Σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται ότι ο Ισά θα έχει έρθει σε επαφή και με συλλόγους που έχουν σχέσεις οι ερυθρόλευκοι, όπως για παράδειγμα η Μονακό, από την οποία ξεχωρίζει η περίπτωση του νεαρού Μιρίν που μπορεί να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Σε αναζήτηση καλού στόπερ, που να είναι και διαθέσιμος, βρίσκεται και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ήδη έχουν ακουστεί πολλά ονόματα από την Αγγλία, εκτός του Λουγκάνο, όπως αυτό του Χάιντιγκα της Εβερτον.

Όσον αφορά τον Ουρουγουανό στόπερ της Γουέστ Μπρομ, φέρεται να επιθυμεί να φύγει από τον αγγλικό σύλλογο, όμως το συμβόλαιό του είναι αρκετά υψηλό (2 εκατ. ευρώ ετησίως).

Σε κάθε περίπτωση, η τελική απόφαση ανήκει στον Μίτσελ, ο οποίος θα εξετάσει όλες τις προτάσεις που υπάρχουν και θα αποφασίσει. Είναι ανοιχτό, όμως, το ενδεχόμενο ο Ισπανός τεχνικός να μη μείνει ικανοποιημένος από τις συγκεκριμένες λύσεις και το ερυθρόλευκο ρόστερ να μείνει ως έχει.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :