Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

«ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ Η... ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ»

Την Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Πέμπτη στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός για την τρίτη αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα τα δώσουν όλα προκειμένου να φτάσουν στη νίκη και επειδή κοντράρονται δύο... γίγαντες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, η ιστοσελίδα "mundodeportivo.com" πλέκει το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο τόσο πολύ ήθελαν στη Βαρκελώνη το καλοκαίρι οι "μπλαουγκράνα", αλλά ο ίδιος προτίμησε να μείνει στον Ολυμπιακό του!

«Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να τον βλέπουμε έστω και ως αντίπαλο, κάτι το οποίο θα συμβεί την Πέμπτη. Αν υπήρχε Χρυσή Μπάλα στο μπάσκετ το 2013, αυτή πιθανόν να πήγαινε στον Σπανούλη», γράφει το δημοσίευμα, για να συνεχίσει την αποθέωση.

«Η εμφάνισή του στον τελικό της Ευρωλίγκας με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ανθολογία. Ο V-Span συνήθως λάμπει όταν αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα. Στον ημιτελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης το 2012, εκτέλεσε την ομάδα με 21 πόντους, ενώ στο περσινό Top 16 σημείωσε άλλους 23».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :